ultra då

japp, imorgon..
ringde läkaren idag, och han tyckte inte vi behövde stressa in idag, men imorgon ville han titta till honom.
och lika bra är väl det.. får med mig mamma med så slipper jag åka själv när lillstollan också ska med!!
vincents dag idag- vaknade vid 7, satte sig i soffan, lekte lite sittandes där och åt sin välling, sedan bollibompa och böcker tills frukost, efter frukost målade vi, en stund med byggare bob, sedan ville han vila, julia var trött hon med, gick och la oss, 3 timmar senare vid 15.30 vaknade han motvilligt, rätt ut i soffan och pillade med sina bilar.... tog typ en timme sedan åt vi middag. också det motvilligt, men gick ner.
fick till slut jaga ut lilla familjen, var ute till 19, vincent lekte, men satt gärna ner, körde bilar mm, korta stunder av bus, när det nästan var dags at gå in satt han på trappan med tom blick och var super trött, in kvällsrutiner, sedan rätt i säng..
så, nej, han är inte pigg alls, och mest påtagligt är just det att han tidigare varit pigg, lekt aktivt en halvtmme eller så, satt sig ett par minuter och sedan igång igen, nu är det tvärtom, han sitter en halvtimme för att sedan leka ett par minuter...

ute var det skönt iallafall, fick kapat upp lite ved- eller hrmm, njaa putte gjorde, jag städade lite på tomten, gjorde iordning lite leksaker till barnen och sedan fick jag klurat lite på hur vi ska göra i trädgården med..
och den är mindre rolig, stor suck över den, men det som är pro ett är staket, det är nämligen 70 väg utanför oss och timmerbilar som rusar fram i 70 över lilla krönet precis utanför, blir vansinnig. har t om tvingats ner i diket med barnvagnen och då var det en vanlig bil - men det är också på g, att kontakta trafikverket, det är verkligen inte rimligt att ha så hög hastighetsgräns där, en liten bit bort går vägen genom en gård och en bit till så går den 10 meter från dagmamman, och det finns inte ens en varning!!!

japp, nu återstår det att se vad de tycker imorgon då, har en känsla av det är något som ställer vardagen på ända igen!

1 kommentar:

Helena sa...

Åh Therese jag håller tummarna för er. Sedan av erfarenhet så vet jag ju att om man som mamma känner att något är fel så är det ofta det. Men det kan ju vara en envis infektions också. Som sagt tummar hålles!