operation eller, snart, kanske??

ja, då fick vi, eller putte, till slut tag på någon som kunde ge oss svar på vad som händer angående vincents snoppoperation, men det krävdes att vi fick sektionsledaren på hjärtavd att tala om för kirurgmottagningen att det var ok att operera honom, de hade fått för sig att det var för tätt inpå förra op, så då tyckte de visst inte heller att vi behövde veta det, som inte alls gått här hemma och väntat, men nu ska kallelsen vara på g iallafall, hoppas innerligt att det inte dröjer månader nu!
så många turer fram och tillbaka, och läkare som ska godkänna att han kan sövas igen, en annan som ska delge kirurgen detta, en tredje som glömt diktera, och så fortsätter det, så kollen, ja den får man ha själv!!
skit samma, nu är det på g.
alla ni som läser här och inte redan hittat bloggarna om elly och hugo, kolla in dem, är på min lista. och läs, lär, räds, och stötta dessa familjer på alla sätt ni kan, för deras barn lever ett liv så skrämande att det är ofattbart. helt bara fullständigt jävla skitfel, är det.

1 kommentar:

Mickis.H sa...

Skönt att det börjar bli dags, hoppas ni får en tid snart. Helt hopplöst med så många olika läkare som inte kan kommunicera.
Kram