inga regler utan undantag

haha, jag som gnäller så över vården, bemötande där mm, idag fick jag ett riktigt härligt samtal från vincents läkare på näl, han började med att säga att han ville tala om 2 saker, först vad gbg sagt när vi var där för han hade ännu inte fått alla papper,och så ville han veta vad jag kände, berättade, sedan småpratade vi lite om vincent, hur han mår, orkar, sover mm, och efter det berättade han att han fixat en remiss så vi ska kunna få bolltäcke till vincent, och att han ville ringa och berätta det så vi visste att de inte glömt bort oss!!!
och sedan avslutar han med " ja, therese, vad det än är, om du blir det minsta orolig så vet du att det bara är att ringa- ja, det brukar du ju göra, men nu hoppas jag vincent mår okej ett tag"
hallå- hur många läkare ringer för att han är nyfiken, orolig, bara vill berätta sånt personligen?
ibland händer det- och vad mycket bättre det känns då!!
men efter lite bloggläsande de senaste dagarna blir det så tydligt att vi inte är ensamma om att vara missnöjda, och det är ofattbart att man som förälder ska behöva slita arslet av sig för sitt barns skull, men det gör man- dagligen.
hur som- idag blev jag glad.
dessutom har vi spenderat dagen hos barnens faster, hennes små var på dagis o skola, så en heldag med utelek, mys med faster, en supernöjd liten son, ja en rätt nöjd lillasyster med :)
och en mamma på topp- en skön dag, fler sådana.
tack faster

3 kommentarer:

Mickis.H sa...

Härligt att ha en sån läkare. Lunas har aldrig ringt, får jaga honom i en sådär 2 veckor innan man får tag på honom. Tur att hennes kontaktsköterska fixar det mesta.
Hoppas ni får bolltäcket snart och att det gör skillnad :)
Kram

Anonym sa...

Skönt att höra att man kan bli positivt överraskad också.
Inganäs?

Hälsningar
Gunilla

M sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.