skit också

Okej, Vincent skadade ju sitt ögonbryn rejält i fredags, och sedan dess har de lagt om de 2 gånger, senast i går på dagen då även kirurgen tittade på det.. men sedan hände det som inte fick hända..
Vincent gick och la sig och förmodligen kliade det för han slet av hela omläggningen, fast utan att säga ett ord.. dock så kom Putte ut och såg att han hade armen full i tejpar.. shit.
Hela jävla skiten hade fläkts upp och det blödde massor...
la om det medans P ringde akuten, de tyckte vi kunde vänta tills idag.. no way.. tog min lilla kille och åkte in..
på plats konstaterade kirurgen snart att det var väldigt bra att vi kommit in, nähä!
Ska bara tillägga här att kirurgerna på Näl akUten har både i fredags och igår varit superbra..
Men vad hjälper det när de egentligen inget kan göra?
Han ringde Gbg, och det visade sig att kirurgbakjouren var Vincents urologkirurg, och hon var väldigt säker på att sy var ingen ide så långt efter olyckan och dessutom ville hon vilket var tippat, inte söva honom.. en mycket frustrerad kirurg på akuten som tyckte hela situationen var illa, för ett friskt barn hade de sytt redan i fredags, men som han sa, "händerna är liksom bakbundna och vi kan inget göra, vi får inte söva honom, óch vi kan inte då heller sy honom"..
Alltså är Vincent åter tejpad, plastad och nu med kompress och kasslermössa.. i ett slags bisarrt hopp om att det ska hålla.. och gör det nu inte det ska vi direkt ringa dr G i Gbg, eftersom näl ändå inget kan göra...de har dock ordnat en tid om en vecka på kirurgmottagningen..

Och hela anledningen är att Vincent får allergiska reaktioner på bedövningssalvor, och eftersom de innehåller samma verksamma ämne som lokalbedövning kan heller inte den användas, och som plus i kanten snedtänder han på lugnande medel, har hänt med lite flyt att det funkat om han fått det mycket långsamt intravenöst.. annnars bjuder det på 2-4 timmar av fullständig hysteri..

resultatet av detta är att han kommer få ett sjuhelvetes ärr.. och ett ärr är kanske inte hela världen, men min son har hela sin överkropp fylld med ärr, och fler kommer det att bli.
Ett ärr är inte bara ett ärr.

Nu hoppas jag av hela min själ att detta håller, och antibiotika är insatt 3 gånger om dagen nu med, lär behövas eftersom det var öppet för alla slags otäcka baciller ca 20 minuter innan vi upptäckte det igår.

kom hem vid halv 3 i natt, nu ska jag på något sätt ladda inför möte med arbetsförmedlingen. hahaha

Inga kommentarer: